Foto gemaakt door Leonie (Calline Concept & Design Nunspeet)

Susan is als Loopbaancoach en Re-integratiespecialist opgeleid en afgestudeerd en reeds vele jaren werkzaam binnen HRM. Bij de start van haar werkzame leven is ze al op zoek geweest naar ondersteuning op het gebied van (werk)ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Coaching

Op persoonlijke wijze, aansluitend op jouw behoefte. Maar wèl oplossingsgericht en binnen een afgesproken tijdspad. Zodat je weet waar je aan toe bent. Oplossingen zijn vaak al aanwezig, deze moeten echter worden ontdekt. Good to know; I also give guidance (in programmes) in English.

Re-integratie

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen met hun re-integratie is heel waardevol, voor beide partijen. Uiteindelijk hebben we allemaal het recht om op een plezierige, duurzame wijze ingezet te worden in de maatschappij.

Social Return

Iets terug doen met uw bedrijf voor de maatschappij is niet alleen goed voor het sociaal rendement, maar ook voor uw economisch rendement. Graag informeer ik u over de toepasbaarheid van Social Return binnen uw onderneming.

 
IMG_3681_BW.jpg

Mijn praktijk

“Oplossingen zijn vaak al aanwezig, deze moeten echter worden ontdekt en toepasbaar worden gemaakt.”

 

"De gesprekken die wij hebben gehad waren nuttig en prettig. Wat ik heb geleerd in dit traject is op een andere manier naar mijzelf te kijken. Maar ook hoe de ander mij kan vinden."

— Gerard, Ede

 
IMG_3693_BW.jpg

Mijn werkwijze

Of je nu werkt hebt, of dit zoekt, of je een beperking hebt of niet, dat maakt niet uit. Op basis van mijn expertise help ik je, heel graag, stapsgewijs verder.