Mijn werkwijze

"Na de afspraak volgt een kennismakingsgesprek, belangrijk omdat als we met elkaar een traject aangaan een wederzijdse klik behalve prettig ook nodig is. Dit helpt om jouw doelen te bereiken. Deze doelen kunnen heel verschillend zijn; van wensen met betrekking tot een loopbaanstap, ander werk, tot uitvinden waar je jouw talenten kunt inzetten aangepast aan jouw wensen. Wat is daar voor nodig? Hoe ga je dat bereiken? Of je nu werkt hebt, of dit zoekt, of je een beperking hebt of niet, dat maakt niet uit. Op basis van mijn expertise help ik je heel graag, stapsgewijs verder. Dit doe ik op persoonlijke wijze, aansluitend op jouw behoefte. Maar wèl oplossingsgericht en binnen een afgesproken tijdspad. Zodat je behalve weet waar je aan toe bent, ook duidelijk hebt wat er voor jou qua inspanning gevraagd wordt".

“Susan luistert oprecht en stelt -al tijdens een eerste gesprek- direct essentiële vragen, waardoor er ruimte en inzicht ontstaat. Door haar duidelijke en zeer persoonlijke manier van coachen heeft zij mij geholpen mijn kernkwaliteiten te (her)ontdekken. Met haar praktische en empatische aanpak kon ik mijn twijfels en obstakels benoemen en aan de hand van feedback en oefeningen aanpakken. Het traject heeft me veel rust gegeven, ik sta krachtig.”
— Nella, Amersfoort
“De gesprekken die wij hebben gehad waren nuttig en prettig. Wat ik heb geleerd in dit traject is op een andere manier naar mijzelf te kijken. Maar ook hoe de ander mij kan vinden.”
— Gerard, Ede
“Susan is de beste back-up voor het realiseren van arbeidsperspectief door haar heldere en concrete aanpak. Ze ziet echt waar je staat in het proces en liet mij mogelijkheden zien die ik niet zag. Haar doortastende coaching hielp mij erg vooruit. Door Susan’s Coaching win ik focus en daadkracht met mijn persoonlijke arbeidsdoelen.”
— Olivia, Amsterdam